Tarinamme


Eeva-Kaisa Kohosen kansanmusiikki soitinvuokraamo

Tarinamme

Image

Stressitön vaihtoehto musisoimiseen

Eeva-Kaisan Soitinvuokraamo vuokraa kanteleita, haitareita, jouhikkoja, harppuja, viuluja, ja muita soittimia luotettavasti ja helposti koko Suomen alueella, jo seitsemän vuoden kokemuksella ja lukuisten tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana.

Soittimen vuokraus on näppärä tapa kehittää soittoharrastustasi, testata helposti uutta soitinta, tai vain nauttia soittamisen ilosta ilman suuria kuluja. Kun musiikin ammattilainen on valinnut soittimet, saat varmasti laadukkaan kokemuksen. Mielellämme myös suosittelemme tarpeittesi mukaan juuri sinulle oikeaa soitinta.

Miten soittimen vuokraus toimii?

Valitse soitin sivuilta ja maksa ensimmäisen kuukauden vuokra verkossa. Jutellaan sitten puhelimessa tai viestitellään, ja käydään läpi yksityiskohdat mm. vuokrauksen pituuteen ja parhaaseen toimitustapaan liittyen. Saat soittimen viikon sisällä luoksesi, ja lasku toteutuneista toimituskuluista tulee jälkeenpäin.

Ole rohkeasti Eeva-Kaisaan yhteydessä: ek@soitinvuokraamo.fi tai puhelimitse 041 501 7666 jos tahdot jutella soittimen valinnasta, tai mistään vuokraukseen liittyvästä. Vaikka pyrimme tietynlaiseen systeemiin, kaikki on aina järjestettävissä ja pääasia on, että kaikki halukkaat pääsevät musisoimaan!

Image
Image

Muusikko, opettaja ja Soitinvuokraamon perustaja


Eeva Kaisa Kohonen soitinvuokraamon perustaja

Moikka! Olen Eeva-Kaisa Kohonen ja olen nauttinut soittamisesta jo 6-vuotiaasta lähtien. Kantele, haitari, piano, jouhikko, ja harppu ovat minulle rakkaita tapoja ilmaista itseäni ja nauttia musiikista, ja siksi kouluttauduinkin kanteleensoiton opettajaksi. Sävellän, julkaisen musiikkia, vuokraan soittimia ja aika ajoin edelleen myös opetan, mm. kanteleen soittamista.

Soitonopettajana työskennellessäni huomasin joka syksyisen vanhempien ja opettajien stressin sopivien soittimien puutteen vuoksi. Käytettynäkin hankittuna moni soitin on kovin kallis ja tuntuu isolta ja pelottavalta satsaukselta perheille ja harrastajille. Ajatus syntyi - perustan oman soitinvuokraamon! Ja siitä se sitten lähti, Eeva-Kaisan Soitinvuokraamo sai alkunsa.

Autan mielelläni sinua soittimen valinnassa ja kaikkeen vuokraukseen liittyvässä, ota tästä yhteyttä. Iloni on jakaa soittamisen hauskuutta!


Mukavaa musisointia!


Image

Mukavaa musisointia!