Toimitus

Soitin lähetetään sinulle Matkahuollon varovaisena lähetyksenä. Esimerkiksi 20,80 € haitarin lähetys, 23,80 € koti- tai konserttikanteleen lähetys. Voit myös noutaa soittimen meiltä Pornaisen Halkiasta – ota yhteyttä ja sovitaan aika!

Toimitusaika on noin 2-7 päivää.

Maksaminen

Nettisivuilla on turvallinen Stripe-korttimaksu varatessasi ja maksaessasi ensimmäisen kuukauden vuokran. Tulevien kuukausien vuokranmaksuun saat laskun sähköpostitse. Samoilla maksutiedoilla maksetaan kuukausittain – voit laittaa laskun esimerkiksi automaattiseen kuukausittaiseen maksuun verkkopankkisi kautta.

Vakuutukset

Vuokraajana voit valita kahdesta vaihtoehdosta.

  1. Kotivakuutus. Soitin on vuokraajan vastuulla, ja vuokraaja korvaa täyteen arvoon asti, mikäli soittimelle tai pöydälle sattuu suuri vahinko kuten palo tai varkaus. Arvo näkyy soittimen mukana tulevassa sopimuksessa. Mikäli sattuu pienempi vaurio, laskutetaan soittimen korjaus vuokraajalta täysimääräisenä. Hänellä on kotivakuutus tai muu vakuutus, jonka piiriin lainatut esineet kuuluvat. Varmistathan asian vakuutusyhtiöstäsi!
  2. Vastuuvapausmaksu. Vuokraaja voi halutessaan maksaa yhden kuukausivuokran suuruisen kertaluontoisen vastuuvapausmaksun eli osallistumisen varakassaan, josta korvataan mahdolliset vuokrattavalle esineelle sattuvat vahingot kaikissa tilanteissa ilman omavastuuta. Mikäli vuokra jatkuu vuotta pidempään, vastuuvapausmaksu uusitaan vuosittain.

Sinun ei tarvitse päättää vielä – soittimen mukana tulee sopimus, johon voit rastittaa haluamasi vaihtoehdon.

 

Kysymyksiä? Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Eeva-Kaisaan!

Eeva-Kaisa Kohonen
ek@soitinvuokraamo.fi
+358 041 501 7666